COMUNICAT FAMILIES


Benvolgudes famílies,

 

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins el proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots el centres educatius del país i, per tant, queden suspeses les classes realitzades al nostre centre.

Seguirem prestant atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació, sobretot els correus electrònics, per poder posar-nos en contacte amb vosaltres i proporcionar-vos qualsevol informació relativa al

A partir de dilluns en horari de tarda anireu rebent emails dels teachers, tant de les activitats com dels exàmens que faríeu la setmana vinent, amb unes dates límit d’entrega dels mateixos.

Amb la finalitat de poder continuar amb el que teníem programat amb els alumnes i així no alterar el calendari del curs (dates d’exàmens i informes trimestrals). Així doncs, aquestes fues setmanes les classes es realitzaran a distancia per a que treballeu a casa el que anàvem a treballar aquí.

Esteu atents a l’email i un deixem el nostre numero de mòbil de CEI per comunicar-vos amb nosaltres en cas de dubtes mitjançant Whatsapp 692 854 595

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

Equip directiu: Esmeralda Álvarez